Материалите, които използваш, за да декорираш вътрешните пространства, определено могат да диктуват стила. Погледни за пример красивото място на снимката. Това е модерен апартамент в Сан Дона де Пиаве, Италия.

 modern-italy-house6

Апартаментът е декориран с бетон, светло на цвят дърво, главно в бялата гама. Много просторно място; разположено на горния етаж, всъщност в надстройка над сградата, има огромна тераса и предлага панорамна гледка към реката и обкръжаващата среда. Направена е пълна реновация на вътрешния интериор на апартамента.

 modern-italy-house3

Гостната вече е отворено пространство, което гледа към терасата и през лятото може да се превърне в продължение на всекидневната. Кухнята има район за готвене обособен със стъклени панели. Всъщност всички части на апартамента са свързани помежду си с общ детайл, цвят или материал.

 modern-italy-house9

Като цяло, това е много просторно и открито жилищно пространство с модерна, спокойна и приветлива атмосфера; с лекота и ефирност, които отличават апартамента от други подобни места. Красиво е да се вглежда човек в еднаквите елементи, които декорират съвсем различни стаи; също как спойката се случва благодарение на различията и отличителните белези на всяка стая в апартамента. Например, това, което е елегантно в гостната се превръща в удобство в спалнята.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.