Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Мечтайте смело и създайте детска стая с въображение

Създайте прекрасна детска стая – мечтайте смело и използвайте своето въображение. За едно дете, дори и обикновена спалня може да се превърне в джунгла, замък, лекарски кабинет, или нещо по средата. Одеялото става пещера, един стол се превръща в планина – въображенито е безгранично! Но тези забавни детски стаи отиват още по-далеч към насърчаване на творчеството. Ако търсите вдъхновение за уникална детска стая за децата, тези пет иновативни примери ще ви харесат.

Каква раздвижена мансардна детска стая! Докато останалата част от помещението е чудесно отворена и просторна, кътчето с леглото се чувства много уютно и лично – това е малко по-тъмна от останалата част на помещението, така че младият жител може да спи в през уикенда.

Две деца, една спалня, но много стил – това пространство използва творческо оформление, за да побере и двете деца при запазване на пространството за игра, колкото е възможно. Кой не обича тематични комикси за детска стая? Батман и Супермен са толкова забавни тема, особено като се има предвид завръщането на супер героите.

Почти всички вградени мебели включват скрити складови площи, за да се помогне за поддържане на помещението чисто и спретнато. Шкафовете работят добре за сезонно складиране, докато чекмеджетата под леглата са идеални за училищни дрехи.

Следва детска стая със смели цветове и страхотни вградени елементи, които правят тази детска стая специална. Въпреки, че не е толкова просторна, или екстравагантна като предишните спални, яркитe цветове и удобни мебели превръщат тази спалня в гостоприемно място, а не просто в място за спане.

Източник: http://www.home-designing.com/2016/06/dream-big-with-these-imaginative-kids-bedrooms

Exit mobile version