Следните идеи представят декорация на веранди с камък, теракот или дърво.Всяка от верандите, представени тук, е покрита – факт, който ги прави много по-фукционални и защитени от откритите такива.
Верандата, обикновено, се състои от павирано външно пространство, свързана с главната къща и използвана за хранене или почивка. В зависимост от размера на Вашата веранда, може да включите и големи архитектурни елементи като камина, например.
Една прекрасна идея за покрита веранда е пространство, което се състои от две части – едната е пространството покрай камината, със зона за почивка и хранене, а другата част е външна кухня, която, обаче, е почти скрита зад масивната камина. Прекрасните арки служат за портали към по-слънчевата и открита част на верандата, която, от своя страна, е разположена до басейна и е перфектна за слънчеви бани.
Друга идея включва големи вентилатори, монтирани на тавана, който да накарат топлият въздух да циркулира, за да не става задушно в покритата част на верандата. Тъй като покритите веранди обикновено са прикрепени към главната част на къщата, докато сте на верандата не можете да усетите прохладния бриз, затова и вентилаторите са почти задължителни и добър декоративен елемент.
Можем да предложим и покрита веранда в стар испански стил, веранди с арки и колони, малки и много по-интимни веранди, разположени по средата на красиви, богати градини или дори по-модерни веранди, повдигнати на терасовидна платформа и защитени от стъклени панели.
Мебелите, подходящи за такъв тип покрити веранди, са удобни дивани и канапета, както и стъклени трапези и масички за кафе.


Източник: http://www.homestratosphere.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.