Обикновено разхвърляната кухня заключва креативната Ви енергия за готвене и ястията не се получават. Затова и Ви представяме тези кухненски проекти с палета, които могат да Ви помогнат да поддържате пространството в безупречен ред, а да можете да се развихрите като истински майстор-готвач.
1. Разрежете палето и монтирайте частта над печката; закачете малки кукички по цялата му повърхност и така ще получите прекрасно пространство за закачане на всички тигани, джезвета и черпаци. Практично и много екологично решение; тъй като ще научи семейството Ви да рециклира, като използва въображението си!

1

2. Следващата част от палето може да се приспособи за монтиране на стената; всъщност е добре да се направи стендер за чаши (специално винени), а отдолу да се обособи място и за винените бутилки. Така кътът за вино в кухнята ще бъде истински оригинално и креативно решение, което ще засили атмосферата на топлота и семеен уют.

2

3. Ако кухнята Ви е минималистичен стил, може да допълните кухненските мебели като измайсторите маса от палета. Нужно е да съедините две или три части от дървени палета, като преди това е нужно да ги почистите и боядисате (най-удачно е да използвате боя в матово черно). По този начин ще съчетаете красивата направи-си-сам маса с опростения, но много елегантен стил на останалите мебели и кухненски пособия.

3
4. Провинциалният стил на Вашата кухня, пък, може да бъде допълнен от тематични „ сандъчета” за готвене; те, най-общо, съдържат дъска за рязане, изработена от части на пале, отделение за готварски книги и бутилки изискано вино и долен рафт за подреждане на посудата.

4
5. Модерната кухня, от своя страна, предполага включването на барплот или кухненски остров в дизайна на помещението. Основата на този важен елемент от кухнята може да се изработи от едно цяло изправено пале, така ще спестите много от бюджета си и ще имате една направи-си-сам мебел в непреходен стил.

5


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.