Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Креативни табли за легла

Няма по-добър и по-лесен начин да направите акцент в спалнята, от това да използвате една смела и красива табла. Семплите дизайни могат да бъдат изискани и елегантни. За да сте уникални, използвайте стари врати, прозорци или други неочаквани елементи, за да направите фантастичен декор за леглото си. Разгледайте нашите предложения за табли за легла и бъдете вдъхновени да приложите някоя от тях!

Таблата, направена от рециклирани материали може да добави чар и уникален стил към спалнята ви. Стара врата, освежена с малко бяла боя, е страхотен ретро мотив.

Кой би предполагал, че металът може да е толкова стилен? Дизайнерът Kara Paslay създадава уникален рустик и същевременно модернистичен декор с тази бляскава табла. Силуетът може да е традиционен, но това прави таблата необикновена. Да, това наистина е индустриален шик.

За да направите леглото акцент в малкия апартамент, табла, която се простира по цялата височина до тавана създава страхотен визуален ефект и подчертава пространството.

Табла за лего от капаци на стари прозорци – идеалният избор за къща на плажа или спалня във вашата вила. За да се създаде още по-интересн ретро ефект, ги боядисайте като използвате техниката „суха четка“, след това посипете пясък на външните ръбове на кепенците.

Тази табла, изработена от дървени палети за транспортиране, е невероятно забележителна в спалнята с морска тематика. За създаване на завършен вид, дизайнерът Lakeitha Duncan съединява палетите с две дървени шкафчета за по естествен завършек.

Да, рустик стилът се превръща в нещо съвременно! Кой ще познаe, че тази модерна табла е била някога прозорец на вратата на плевня? С монохромна цветова схема, този бивш селски прозорец сега прави таблата отличителна и модерна.

Тази табла, е стара дървена рамка на камина, която е намерена в дома по време на строителството. След известно опесъчаване и свеж слой боя, камината се е превърнала в акцент в спалнята.

Ефектната табла може да бъде точно това, от което се нуждае от вашата спалня. Харесахте ли предложенията за табли за легла? Бъдете смели и креативни!

нестандартна табла за легло

Източник: http://www.hgtv.com

Exit mobile version