От използването на кожени колани, до използването на плексиглас за създаване на плаваща поставка за списания, всичко е възможно когато има креативност. Всяко едно от следващите предложения не само ще съхрани вашите списания и ще ги държи в подреден вид, но също така ще добави уникален елемент на декора във вашия дом.
Комбо декор за съхранение
Плетени кошници или галванизирани кофи и сандъци са само някои от идеите за декоративно съхранение на вашите списания. Всички тези предложения за съхранение на списанията ви могат спокойно да бъдат оставени на видно място, тъй като те служат също така и за декорация.
Дървените сандъци са много добра идея за интересно съхранение на списанията ви. Те могат да бъдат както в минималистичен дизайн, така и в по-груб стил.
В стил „Направи си сам“
Дори кожените колани могат да бъдат използвани, за да се направи елегантно приспособление за съхранение на списания. По-малките кожени колани също могат да бъдат използвани, например да си рециклирате стария колан, захванати със шпонки могат да се комбинират чудесно и да създадат дълга стойка за списания. Тази полу преграда също така може да бъде използвана за закачане на одеяла във всекидневната, дрехи в стаята или кърпи в банята.
Прост рафт под наклон към стената може да бъде така приспособен, че да събира малка колекция от списания и дори няколко декоративни артикула. Ако пък искате да поставите някъде само няколко списания, то има чудесни идеи и за закачалки за списания в стил „Направи си сам“.
Ловене и рециклиране
Ето и два елегантни разрешения за това как да се използват рециклирани материали. Стара, груба стълба може да бъде поставена облегната на стената и да бъде използвана за закачане на списания. Също така можете да използвате стълбата, за да закачате одеяла и дрехи.
Друга креативна идея е да използвате стари кепенци на прозорци. Кепенците могат да бъдат закачени по много лесен начин или просто да бъдат поставени на земята и облегнати към стената. Ако пък намерите и използвате дълъг кепенк, то тогава ще имате много място за съхранение на всевъзможни списания.


Източник: http://www.hometreeatlas.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.