DIY домашните фитнес кътове стават все по-популярни през последните няколко години. Пандемията, накар ахората да осъзнаят необходимостта от фитнес кът у дома, където да разпускат или да „изпускат парата“!

Голяма част от нас, разбраха, че един от най-ефективните методи за пддържане на добро психическо равновесие и здраве, е именно физическата активност.

Няма значение, да сте любители на йогата или интервалните тренировки с тежести, можете да декорирате перфектно свой собствен фитнес кът!

Независимо дали разполагате с чифт ластици, две гирички и постелка, или сте инвестирали по-сериозно в това начинание, ще ви е нужно място за тренировките!

Няма по-добър момент да си организирате фитнес кът, от края на зимата!

Тук, идваме ние със наистина страхотни предложения за декор на домашния фитнес. Функционалността разбира се, е на първо място.

Може да заложите на по-опростен подход, не е нужно да правите реплика на комерсиална фитнес зала. Осигурете си достатъчно свободно пространство за да можете да се движие безпрепятствено. Уверете се, че няма да съборите телевизора и си осигурете базови неща за тренировка в домашни условия.

Ако искате да слеете своя фитнес кът с декора на дома, трябва да подходите със стил.

Погрижете се да запазите цветовата гама и текстурите или пък, създайте контрасти.

Преди да започнете с декорацията на своя домашен фирнес, ще трябва внимателно да планирате пространството. Вида активност, ще определи разположението на уредите и остатъка свободно пространство.

Друг фактор е шума, ако под вас живеят хора, а вие тренирате с тежести, може би е добра идея да помислите за гумена настилка.

Създайте достатъчно място за съхранение на уреди и вещи. Закачалките са добро решение, рафтовете също.

Няма смисъл от домашен фитнес кът, ако той, няма да е уютен! Добавете своя почерк в декора, така че да се чувствате добре- снимки в рамки, мотивационни плакати, огледало, кошници и няколко стайни цветя…не забравяйте завеси и килимчета, всички детайли, които липсват другаде.

Една от най-нуждаештите се от домашен фитнес кът групи, са работещите родители с малки деца. Няма как да не се съгласите, че поддържането на форма веднага отстъпва пред куп ангажименти и задължения.

Обикновено, домашните тренировки са единственото решение, да се опитате все пак да се погрижие за здравето си, дори в пет сутринта или в единадесет без пет вечерта.

Ако сте взели решението да влезете във форма, домашният фитнес е вашият отговор!

Източник: https://www.realhomes.com/design/diy-home-gyms

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.