Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Как да създадем кухня в шаби шик стил?

Чудите се как да пресъздадете шаби шик стила във Вашата кухня? Грабнете тези идеи! Малко женственост и малко рустик аромати се събират заедно, за да създадем стила, който ние всички познаваме и обичаме – шабик шик.

Въпреки, че виждаме много модерни начини за украса, ние не винаги знаем как да ги възпроизведем и кои акценти са напълно необходими и подходящи – особено когато става въпрос за кухненския бокс. Но не се притеснявайте, днес ние сме споделянме основните елементи, необходими за създаването на стилна, шаби шик кухня. Наслаждавайте се!

Светли тонове
За шабик шик стила тъмните тонове не работят . Има една лекота, откритост и яркостта на този стил и ще трябва да заложите на палитра в светли, кремави тонове.

Дървени елементи
Има толкова много начини да добавите дърво у дома. От мебели до акценти на кухненския остров, шкафове или дори вашите инструменти за готвене. Уверете се, че имате нещо от дървен материал – за придаване на рустик излъчване.

Флорални мотиви
За да добавите малко женствен дух и непринуден чар, се уверете, че имате свежи цветя около и в пространството. Не забравяйте, че истински флорални мотиви са винаги добре дошли, тъй като те ще вдъхнат живот на всяко помещение.

Състарени мебели
За кухненския остров или маса – намерете онези мебели, които разказват история. Винтидж мебелите ще добавят текстура и страхотно ретро излъчването, което търсите.

“Микс-мачинг” или много цветове на едно място
От столовете до съдовете в кухнята – нека да е цветно. Това ще внесе доза еклектика и забавен чар, а точно с това е известен шабик шик стилът.

Малко антични находки
Винтидж акценти – за кухненски инструменти, мебели или други домашни потреби – антични кошници и пр.

Отворени лавици
Позволете на всеки гост да се наслади на Вашите колекции от чаши и чинии. Това ще създаде усещане за „организиран хаос“.

Източник: www.homedit.com

Exit mobile version