Промишленият дизайн на компанията Kozo на нас вече ни е познат със своите удивителни лампи „от сантехника.“ Тази колекция се продължава от още толкова оригиналните Fat Мona и Little Mona, настолни и подови лампи, направени от водопроводни тръби.
Иновационните лампи действително изглеждат така, сякаш току-що са донесени от магазина „светът на сантехниката“, само че са украсили симпатичните абажури с тъкани от ярки цветове. Извитите водопроводни тръби, от поцинковано желязо формират така наречената „база“ – крака на лампата, а кранът служи за включване и изключване на светлината.
Fat Mona, това е лампа, която е по-голяма и по-висока, а Little Mona, съответно, която е по-ниска и по-малка. Те могат да бъдат използвани, както в оригинален декор, за украса на интериора, така и за обикновена, функционална нощна лампа. Едва ли мощността на лампата е достатъчна, за да замени пълноценно настолната лампа за работа и четене, но понеже лампичките тук подхождат на всеки, може да рискувате.
Благодарение на сменяемите абажури, двете лампи ще бъдат идеално хармонизирани с останалите елементи от интериора. На сайта на производителя цената на Fat Mona е $ 814, a Little Mona се оценява на $ 398.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.