Тези елегантни дневни със семпли цветове преодоляват различията между модерния минимализъм и комфортния традиционен дизайн и предлагат практичен и достъпен стил за почти всеки вкус. Всички четири от тези интериори са дело на Architektura Design и споделят достъпната естетика, но всеки от тях има нещо по-различно да предложи. Тази публикация съдържа вдъхновение за малки и големи пространства, с леки или тъмни акценти, използвайки теми, които са богато украсени или рационализирани от своя страна. Надяваме се, че тези фини предложения за интериорен дизайн ще ви помогнат да намерите начини да включите този приятен стил в рамките на собствената си уникална дневна!

елегантна дневна

Първата от колекцията с дневни е с изключително компактен дизайн, но умното и практично оформление на дома дава усещане за по-удобна и просторна атмосфера. Това е светъл и весел интериор, направен още по-ценен с внимателното прилагане на бледи жълти акценти. Дори и сиви тонове таят таен намек за топлина и класически вкус. По-голямта част от декора остава семпла, но цветовете правят така, че всичко да се открояват с невероятен характер.

елегантна дневна

Изненадани ли сте, че такъв просторен коридор в дом с толкова компактен хол? Създадените опции за креативно съхранение помагат да запазите интериора подреден. Кухненското оформление е изключително очарователно, и лесно се свързва с останалата част от хола – важна характеристика за всяко семейство, което често забавлява своите гости.

елегантна дневна

Сложен, но не претоварен – този интериор използва отлично геометрични форми, особено чрез мебели, които лесно може да удвои като скулптурни произведения на изкуството. Контрастът е важна тема, дори отвъд цветната палитра.

елегантна дневна

Това една от най-декоративните дневни в тази серия. Въпреки липсата на изкуството или украшения, прекрасната комбинация от текстури помагат да се създаде силна личност и топъл характер. Бледожълти мебели са като са фокусни точки, които грабват окото.

елегантна дневна

Забелязвате ли нещо по-различно в дясно в тази дневна? Шкафове се отварят, за да се разкрие един очарователна малка кухня.

елегантна дневна

Жителите могат лесно да сервират храна директно – идеално за забавление на гостите. Кухнята и трапезарията са просторни и светли. Стилни координирани буркани върху отворени рафтове осигуряват всичко да е постижимо и да изглежда подредено, и саксийни билки са хубаво допълнение, също така. В кухнята е важно да се балансира естетика и функция много внимателно.

Източник: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.