Едно модерно, уютно жилище. Преобладаващите бели мебели заемат елегантно част от пространството, без да се натрапват.

Сивите стени и черните акценти създават луксозна и стилна визия на този дом. Полюлеят над дивана сякъш е обгърнал тавана и зонира помещението. Декоративната решетка допълва този ефект, като разделя зоната за отдих от трапезарията и кухнята. Spalnq Roditeli.2.1Заложено е диодно декоративно осветление, което нежно допринася за уюта. Спалнята на родителите е декорирана с кожена стена, чиито форми продължават по тавана, тук също ефекта е засилен с помоща на диодно осветление, което в това помещение е и основният източник на светлина.
Детската спалня, по желание на най-малкият собственик е декорирана с рисунка на любим анимационен герой. Бюрото е вградено в гардероба, заедно с Тв модул, така сме оползотворили максимално всяко пространство.Spalnq Detska.2.1
В стаята за гости е разположен разтегателен диван, който при нужда може да се използва като легло, но иначе това помещение ще изпълнява функция и на кабинет. Тук също зад дивана акцент е кожена стена с кубични форми.
Едната баня е изцяло черна, само в душ кабината проблясва декоративна мозайка, която е и акцента тук. За другата баня са използвани нашумелите напоследък шестоъгълни плочки.

Източник: www.extravagancedesign.com Николета Кръстева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.