Би било прекрасно да внесем природни елементи в декорациите на дома си – такъв материал е бамбукът. Въпреки че е дървесно растение, бамбукът може да бъде използван по много начини. Мислите си как ли? Погледнете и прочетете внимателно следните идеи, те ще Ви посочат най-добрите начини за вграждането на бамбук в декора на дома Ви.
1. Навес
Направете си навес или цяла беседка от бамбук, поставете я в градината или в краен случай на балкона и така романтичното настроение в дома Ви ще бъде гарантирано.

126
2. Параван или преградна стена
Можете да си изработите шикозен параван или преградна стена от по-дебели пръчки бамбук, така ще можете да си създадете уединето кътче за четене в хола, например, а и ще пуснете природата в дома си!

29
3. Покрив от бамбук
Ако сте щастливци и живеете в къща с градина, можете да си изработите навес с покрив от бамбук; бамбуковият навес също можете да монтирате и на балкона на Вашия апартамент – така ще създадете интересен външен дизайн на Вашето жилище.

58
4. Под от бамбук
Все по-разпространени стават бамбуковите паркети; проверете при Вашия доставчик и обсъдете възможностите за инсталиране на такъв тип настилка във Вашето жилище.

68
5. Кухненски шкафове от бамбук
Кухненските шкафове от бамбук са не само практично решение,но и много подходяща и интересна декорация за всеки съвременен дом.

78
6. Рамка за огледало от бамбук
Направи-си-сам рамката за голямо огледало, което да поставите в хола или всекидневната, може напълно да преобрази и оживи цялостния изглед на Вашия дом.

99
7. Лампи от бамбук
Лампите от бамбук са практично решение за кухнята, например, те са много изчистени и шикозни, в същото време, улавят и омекотяват светлината, за да внесат капка романтика в цялостния дизайн на помещението.

109
8. Табла от бамбук
Таблите за легло, направени от бамбук, са истинско оригинално и впечатляващо решение, което може да освежи и преобрази всяка спалня.

1110
9. Бамбукови щори
Бамбуковите щори са истински функционални за всяко помещение в дома; те са лесно подвижни, омекотяват светлината и когато са спуснати изглеждат като красиво пано или картина, поставена на стената.

127
10. Бамбукови пръчки
Естествените бамбукови пръчки са прекрасна декорация за всеки дом; изберете подходяща ваза според големината им и ги поставете в нея, за да акцентирате на естествения изглед на помещението. За да декорирате дома си с изцяло природни елементи, може да изберете живи бамбукови растения в саксии, които да поставите на благоприятните за растението места в дома си.

133


Източник: http://www.amazinginteriordesign.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.