За творчески настроените хора няма нищо невъзможно! Да направиш от нищо-нещо си е цяло майсторство, а не някаква си щуротия! Така че, дайте развитие на налудничевите си  идеи и ги въплътете в своя интериор. Днес ще ви представим: Как да си реновирате стола сами.

За това, ще ви бъдат нужни мноого и разноцветни колани. Направете разбор на гардероба си: извадете старите и ненужни колани, допитайте се до приятели и близки, дали не им се намират излишни колани. Колкото повече, толкова по добре. Днес един стол, утре два- а защо не и цял сет?

knitly.com_20130905070132-960x640

Махнете изцяло седалката на стола, ако е нужно освежаване на стола като пребоядисване, направете го предварително. „Разфасовайте” коланите, т.е. освободете токите, нека останат само каишките.

Първия колан го закрепете в центъра на бъдещата седалка. Закрепянето оставяме на вас, да прецените с пирони или такер, лепило. Каквото и да изберете, имайте предвид,че трябва да са много здраво прекрепени. След това продължете със следващите колани, като се опитвате да ги „сплетете” един в друг, по-големите майстори могат да експериментират с друг вид наплитане. И така продължаваме, докато цялата седалка се запълни с красиво заплетени колани.

knitly.com_20130905070130-960x640

knitly.com_20130905070124-960x634

Е, получи ли ви се ? Очакваме да видим резултати на нашата фейсбук страница! Дерзайте!

Източник:http://knitly.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.