Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

15 дивана с модерен дизайн

reversi-upholstered-3-seater-sofa-1024x768
1. Диванът Reversi ’14 може да няма много оригинален дизайн, но определено е мебел, която бихте искали във всекидневната си. Той е елегантен, удобен и пасва на всеки стил и вкус!

2. Изчистен и семпъл, диван Santa Monica на Poliform е вида диван, който ще пасва на големи и малки пространства, както и на всякакъв интериор.

3. Дизайнът на Serie_50W е вдъхновен от 1950-те. Той е триместен, с дървена рамка и предимството му е, че не се деформира. Освен това изчистените му линии ще се впишат във почти всяка всекидневна.

4. Диван 2002 на Christian Werner не дава вид на удобна мебел, но определено впечатлява с формата си. Възглавниците не са прикрепени, така че можете да ги наместите както ви е удобно.

5. Kanahana е двуместен диван на Ditre Italia. Отново дизайнът е изчистен, но има нотка на строгост. Той е изключително удобен и е подходящ дори за офиса.

6. Диван Edward на Carlo Colombo определено прави впечатление с кожената си тапицерия и рамка от неръждаема стомана. Той е част от колекция мебели включваща и фотьойли. Елегантен дизайн, който ни напомня за миналото, но в същото вреем стой прекрасно в модерната всекидневна.

7. Urban е с класически диван, който не излиза от мода със своя елегантен дизайн и изчистени линии.

8. Terry Dwan на Patimos divan се предлага в различни размери така че да пасва на всяко пространство. Включва дървени модули, които могат да се сложете между кожените части на дивана според желанието на клиента.

9. Този триместен диван на Carlo Colombo е чудесен пример за единство на комфорт и елегантност и не случайно е наречен Gentleman.

10. Диван Cosmo от The Novelties collection е перфектния избор за тези, които харесват артистични и нестандартни мебели. Той се предлага в различни ярки цветове, включващи тюркоазено, червено и черно.

11. Много модерни мебели са във форми вдъхновени от природата. Такъв е и Brandy на Pier Vittorio Prevedello. Освен това, диванът може да се трансформира в легло, ако е нужно.

12. Дизайнът на Fellow couch е фокусиран върху комфорта и елегантността. Диванът включва няколко удобни възглавнички в различни цветове и размери.

13. Произведен от Kees Marcelis, диван Arch се откроява със своя минималистичен дизайн. Той е изключително здрав и стабилен, а освен това и много удобен.

14. Диван Wabi е перфектен за градината или терасата. Той е част от колекция включваща няколко стола, както и люлка.

15. Hoop на Arik Levy стой прекрасно както във всекидневната, така и в градината. Диванът има метална конструкция с интересен и оригинален дизайн.

Exit mobile version