Дойде времето да освежим предния двор. Затова избрахме 10 от най-интересните идеи, които ще направят двора ви по-красив и ще ви накарат да се чувствате горди от резултата.
1.Цветни снопчета

flower-tufts-front-house
Подчертайте алеята с поддържана трева наоколо и деликатни туфи цветя. Комбинирайте любимите си цветя и отстранявайте навреме всички плевели.
2. Неутрален дизайн

neutral-lines-front-yard
Неутралният дизайн има известна елегантност и стил. Оформете лехи във формата на раковина със зелени храсти и такива с бели цветчета. Придържайте се към изчистените форми, без излишна натруфеност.
3. Буйна растителност

lush-greenery-house-front-yard
Засадете много растения около алеята водеща до входа на къщата. Колкото повече и по-буйна, толкова по-добре. Единственото правило е да групирате цветята и храстите по вид.
4.Изчистена визия

clean-layer-white-house
Простичък и елегантен, изчистеният дизайн по-скоро подчертава дома, отколкото да привлича внимание. Засадете любимите си цветя покрай къщата, така че отстрани да изглеждат все едно са й рамка.
5.Приказна градина

garden-feeling-in-front-yard
Създайте приказна атмосфера в двора! Трикът е да оформите множество лехи, с пътеки павирани с плочки между тях. Така, на вас и на гостите ви ще ви се иска да се разхождате с часове из градината.
6. Простичко и лесно

beautiful-front-yard-landscape-bloom
Не е нужно да сте професионален градинар за да превърнете двора в райско кътче. Големи храсти, сладки цветчета, дори и да са в саксии, и виеща се алея ще направят двора ви по свеж и красив.
7. Жълти нотки

french-country-house-front-yard
Ако имате голяма къща с голям двор, трябва и цветята в него да се забелязват. Но това може да се постегне и просто като изберете жълти цветя, които ще са ярък акцент и ще привличат вниманието към себе си.
8.Смели цветове

stunning-landscape-color-plants
Ако искате нещо дръзко, изберете смели ярки цветове. Подберете любимите си цветя в съответната гама, като не забравяйте да прецените кои цветове ще изглеждат добре заедно.
9. Модерни линии

modern-lines-front-yard-design
Модерният дом понякога не се нуждае от твърде много кич. Същото се отнася и за предния двор. Бъдете умерени в дизайна му за да бъде по-елегантен и стилен.
10. Уникална текстура

unique-texture-landscape-front-house
Дворът не е само градинки и растения, важни са и алеите. Направете ги по оригинални, като използвате различни камъни, чакъл или друга настилка.


Източник: http://www.homedit.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.