Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Забавни начини да добавите цветове в детската стая

Предстои Ви ремонт на детската стая тази есен? Продължете по-надолу и грабнете вдъхновение!

Когато декорирате детската стая, неприятно оцветените стени не трябва да бъдат първата стъпка. В действителност, ние вярваме, че поддържането на стените в бяло или сиво и добавяне на по-малки парченца цвят дава още повече възможности да се направи детската стая творческа и игриво. Това ще ви предпази от пребоядисване, когато децата израстат желанието за зелени или кукленско розови стени след три години.

Когато става въпрос за намиране на цветни акценти, първо помислете какво вече има вашето дете. Стикери за стена, легла и килими всички могат да добавят цвят за детска стая, но можете лесно да ги промените за вбъдеще, когато децата порастнат.

Тук разглеждаме купчина идеи за по-неутрални интериори за детската стая:

Ярки Книги
Тази детска стая оживява с рафтове, които изкарват на показ колекцията с книги. Това прави книгите по-лесно достъпни, изглеждат организирани, а завивките добавят ярки цветове на иначе неутралната стая. След като децата порастнат, размяната на играчки и книги за други акценти е проста.

Тапет за стената
Този сменяем тапет добавя малко капризност, но е чудесен вариант, за да пребоядисате стаята на порастналото дете, когато се наложи.

Стикери, вдъхновени от скандинавския стил
Няколко триъгълници вършат чудесна работа за тези бели стени. С акценти в бяло, черно и дърво – тази стая е свежа и младежка.

Нюанси в тюркоаз
Рамката на леглото, завесите, грамофона – подробностите в тази модерен бохемска спалня са смели, без да са поразителни.

Моряшки акценти
Чертежите в жълти рамки каси допълват пространството перфектно.

Геометрични мечти
Микс от геометрични щампи, летящ самолет, както и няколко украшения превъръщат тази детска стая в пространство за мечтаене.

Източник: freshome.com

Exit mobile version