Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Прекрасни идеи как да аранжираме кът за хранене навън

Стени с шарки
Първата група от места за хранене навън дължат приятната си атмосфера на стени и прегради с шарки. Тези, които ви показваме са в Средновековен стил. Може да изберете бели тонове, създаващи усещане за чистота и спокойствие. Друг вариант е да се спрете на тъмната гама.

Изключително модерно
Следващите три зони за хранене са с модерен дизайн, включващ стратегически декор и красиво озеленяване.
Зоната за хранене Napa Valley, дело на Garden Architecture, е красиво продължение на природата наоколо. Двора е в кафяви и сиви тонове, докато местата за сядане са отражение на свежата зеленина на дърветата.

Модерен кът за хранене с кактуси

Ако искате нещо по-весело и артистично, наблегнете на акцентите. Сложете цветен чадър, хубава дизайнерска маса , ярки столове и подберете цветя, които ще привличат вниманието. Не забравяйте да поднесете черята или следобедното кафе в стилни чаши и чинии!

Всичко е в растенията
Буйните растения са в основата на много дизайнерски решения за двора. Добавяйки точната доза зеленина, можете да създадете интимна обстановка, както и да се насладите на природата.

Дали ще е саксии със цветя, засадени в градината или дори лозя, които освен че красят, но и правят сянка под която да сложите къта за хранене, зеленината има само предимства.

Външна трапезария с гледка
Нищо не може да се сравни с външната трапезария с гледка! Ако къщата ви е с изглед към морето, гора или друга красота, трябва да се възползвате максимално от това.
Подсилете ефекта от гледката като засадите дървета и цветя в двора си.
Дори и да живеете в града, гледката към него също може да бъде завладяваща. Извлечете максимума от това с което разполагате. Създавайки уютна обстановка, съчетана с хубава гледка, ще превърнете зоната за хранене навън в едно от любимите си места.


Източник: http://www.decoist.com/
Exit mobile version