Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Портокалов сок

В този апартамент има нещо тропическо и свежо. Много слънчево и ведро. Може би, защото е портокалов. Във всяка стая, във всеки детайл има много оранжево.
Всекидневната е обляна в светлина. До голяма степен това се дължи и на факта, че има и допълнителни прозорци заради свода на стаята. Мебелите са в бледо оранжево и венге, умело съчетани и с тъмно кафяво канапе.
Кухненският кът е малък, но функционален. Намира в едно помещение заедно с хола и трапезарната част.Част от шкафовете се отварят към коридора, за да не заемат място, а плотовете, разположени върху тях, са удобни за рязане и поднасяне на вече готовата храна.
Трапезната маса е разположена в пространството между кухнята и всекидневната – вече похапнали и хоп на дивана.
Няма изненади и в спалнята – там отново ни посреща дъха на портокали. Терасата с френски прозорци и луминисцентното осветление, разположено в асиметричния окачен таван, превръщат стаята в удобно и уютно убежище.
Банята не отстъпва от общата концепция. Много свежа и същевременно семпла, благодарение на цветните акценти сред плочките, в нея можете да се насладите на тропическия дъжд. Ще се почувствате заредени с енергия и слънчеви лъчи на своя портокалов остров.


Източник: http://acherno.com/

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира даден продукт/фирма. Нямаме информация дали продуктът се продава на пазара. За повече информация посетете сайта на производителя

Exit mobile version