Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Невероятни курортни стаи със собствен басейн!

Ще ви оставим без думи, защото това не са просто луксозни хотелски стаи! Имаме колекция от красиви летни убежища! Да избягате на което и да е от тези места би било приказно изживяване.

Andronis Boutique Hotel е квинтесенцията на благата на Санторини. Ослепително бели вулканични скали и приказно красиви гледки като от пощенска картичка, ще ви пренесат в друг свят. В този хотел може да избирате между три варианта на стая със собствен басейн.  Уверяваме ви, който и от тях да изберете, няма да сгрешите!

Muse Hotel в Сен Тропе е абсолютно звездна дестинация! Курортът е известен със своите прочути гости, елитни бутици и състезания с яхти!

Същински лукс в който се крие истинско райско кътче, хотел, предлагащ релаксация, красота и уединение. Можете да наемете елегантен апартамент или луксозна стая. И двата варианта ви предлагат  възможността да се измушите от завивките и да се гмурнете право в кристалната ободряваща вода на частния си басейн.

Гърция има много очарователни дестинации, но Mykonos Grand Hotel &  Resort е от онези, които няма да искате да напуснете!

Зашеметяващи гледки към Егейско море докато сте се потопили в хладния си частен басейн с коктейл в ръка. След сладката умора от водата, можете да се насладите на страхотното разнообразие от морска храна.

В Камбоджа пък, можете да си наемете частна вила, сгушена между палмови дървета и разполагаща с най-добрите спа процедури и прелестен частен басейн отворен към заобикалящата ги растителност.

Една бивша военна крепост предлага страхотно изживяване в Испания! Cap Rocat е преобразена военна база, понастоящем луксозен курорт.

Частните апартаменти са буквално изсечени в скалите и притежават лични басейни, които сякаш се спускат в пропаст. Нека суровият и естествен дизайн не ви заблуждава, удобствата, които свеки апартамент предлага са супер модерни и луксозни.

Ако искате да усетите духа на Южна Африка, Hunter’s Country House е вашето място! Просторни вили в традиционен стил, палми, плетени мебели и разбира се ваш личен басейн!

Тези райски места със сигурност са ви размечтали и са ви дали поне една идея за вашето приказно лято!

Източник:https://www.booking.com/articles/rooms-private-pools.en.html?label=gen173nr-1FCAEoggI46AdIM1gEaBeIAQGYAQm4AQfIAQzYAQHoAQH4AQuIAgGoAgO4Aqn_l-UFwAIB%3Bsrpvid%3D5b3b5c1fa58d00e7%3Bforce_lang%3Den-gb%3Bfrom_articles_widget%3D1&fbclid=IwAR26kK2H8UPT7K_objdunc2Uq6I73D1XRNRY7lhsHOr5UuvJNfAowtFak-Y

Exit mobile version