Artcafe.bg – Модерни идеи за интериорен дизайн, обзавеждане и декорация на дома

Н2О в Геометрия

Банята – едно от най-важните помещения в жилището – там, където човек бива приютен сам със себе си. Там, където e царството на Водата.
Избрахме името Н2О в Геометрия, защото Водата е водещата сила в този проект. Всички жизнени процеси в човешкото тяло са свързани с вода.
Белият цвят символизира чистота и блясък, а синият цвят – водата, която се стича от стените като водопад и се разлива в пространството на банята.
За решение на облицовките в банята са избрани стъклокерамични плочки, които със свойствата си на прозрачност, дълбочина и огледалност на материала наподобяват Вода.
Помещението е разделено на две нива, които представляват типовете дейности, извършвани в нея. В първото ниво са позиционирани мивките и санитарния възел. На второ ниво са отделени душ кабината и ваната, където човек може да се отпусне и релаксира.

Източник: gemelli-design

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира даден продукт/фирма. Нямаме информация дали продуктът се продава на пазара. За повече информация посетете сайта на производителя

Exit mobile version