Сивите и бели цветове в интериорния дизайн често се използват като фон или за допълващи цветове. Приглушени, лесни за приложение и свързвани със скандинавския стил, сивото и бялото често са подгряващи, не просто подробност. Какво става, ако си мечтания интериор е съчетан само тези цветове – сиво и бяло? Тези вдъхновени от скандинавския стил домове показват, че сивото и бялото не избледняват и не остават на заден план. Дали ще го използвате за кухненските плочки, стените в хола, луксозни дивани или прости лавици на стена в банята, сивият цвят може великолепно да допълни бялото… Вижте вдъхновенията в галерията по-долу.

сиво и бяло

Ето това пространство е апартамент, декориран в сиво, бяло и зелено. Зелен цвят обитава пространството, представен от саксийни растения и картина. Елегантна бетонна настилка се докосва до килим, който прави сивото и бяло почти монохромни. На лице имаме разкошен диван, романтичен полилей в бяло и шифонени завеси. Два кожени табуретки правят контраста по-остър. Трапезарията предлага еклектичен набор от мебели, осеяни с растения. Клонки от черни и бели LED лампички създава монохромен полилей. Сиви и бели портрети създават по-съвременно излъчване.

сиво и бялосиво и бялосиво и бяло

Второто скандинавско пространство прави изявление със сивото дюшеме. Заобиколена от бели стени и сиви кухненски шкафове, основната жилищна площ се колебае между сиво и бяло – в раиран килим, сив диван и възглавници. Цветни функции изскачат редувайки се.

Последното пространство е с по-леки тонове на сивото. Виждаме омпилация от мечтателни илюстрации, всяка различна със своята артистичност. Вълнена сива черга е на преден план. Пространството се отваря, за да покаже камината и кухня в сива гама.

 

Чрез: www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here