Много ли разхвърлят децата Ви? Нямат ли вече място за игри? Явно, все пак, стаята е достатъчно голяма, но е така претъпкана с всевъзможни разхвърляни играчки, че просто няма къде да се стъпи. Не трябва да се чувствате безпомощни! За всичко си има решение и в този случай решението е допълнителни отделения за прибиране и съхранение на всички тези играчки. Ето няколко ценни съвета:
1. Големи висящи поставки за саксии
Вярно, че те са предназначени за градинския навес или за балкона, но тъй като единственото неизползвано място в детската стая е въздушното пространство между мебелите, е важно да се закачат няколко подобни поставки, които лесно могат да поберат по-големите играчки. Така те ще са едновременно на видимо място и добре прибрани, за да не пречат на игрите и ученето.

1
2. Отделения под леглото
Пространството под леглото обикновено само събира прах, така че едно доста умно решение е да се сглобят няколко допълнителни чекмеджета или отделения където могат да се прибират всички играчки, а защо не и дрехи, на детето, така че самата стая да остане по-просторна и приятна за игри.

2
3. Мрежа за играчки
Ако нямата много време е най-лесно да си направите мрежа за играчки. Ако нямате истинска мрежа, просто опънете голямо парче плат или здрав чаршаф над леглото на детето, например; закрепете краищата му на стените близо до тавана и напълнете така получената мрежа с играчки; детето Ви ще бъде впечатлено, тъй като не само ще има подредена стая годна за игри, но и вълшебно пространство, в което да се взира нощем, преди да заспи.

3
4. Дървени сандъци
Почистете старите сандъци или дървените кутии за пренасяне на техника или мебели, монтирайте им въртящи се колелца и ще получите идеалните отделения за съхранение на играчки; детето ще може да ги движи на където си поиска, и вече няма да е нужно да го молите и да напомняте да си прибере играчките; на него ще му е достатъчно забавно, за да се сеща само.

4

Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here