Няма начин да не сте си мечтали поне малко за остров Бали, дори и ако не знаете къде точно се намира този рай. Всички сме виждали снимки на спиращи дъха пейзажи и луксозни хотели на острова. Истината е, че Бали е малък остров в Индонезия, но е едно истинско вълшебно кътче. Един от най-впечатляващите хотели е Ubud Hanging Gardens . Хотелът е известен най-вече с безкрайните си басейни, разположени на няколко нива.
Басейните имат интересни форми и наподобяват извивките на близките планини. Излишно е да казваме каквото и да е било за тези басейни, тъй като снимките говорят сами за себе си. Както виждате, изглежда все едно басейните висят на различни нива и предоставят панорамни гледки към заобикалящата природа и гори. Оттук можете да се възхищавате на древния храм Pura Penataran Dalem Segara, разположен на хълма отсреща. Сигурни сме, че тези басейни ще ви се видят изключително красиви, но лично нас ни плашат малко.
Хотелският комплекс е построен на дървени колони сред оризовите полета на Ubud, което означава, че всеки един от 38-те частни басейни на хотела се интегрира по естествен начин със заобикалящата среда, а гледките са просто невероятни. Какво ще кажете за Ubud Hotel & Resort, готови ли сте за сватбено пътешествие?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here