Ние сме готови за лятото! Готови сме за безкрайни и красиви дни и дива природа. Лятото е най-доброто време от годината и най-доброто време за почивка. А Барселона пък е едно от най-добрите места за лятото и много хора се събират в този великолепен град с живописни плажове.
Тази плажна къща в Испания е идеална за перфектната лятна ваканция и само на няколко квадратни метра улавя същността на лятото в Барселона и се превръща в прекрасен дом. Интериорът е дело на дизайнерската компания Egue & Seta. Опитайте какъв е вкусът на лятото в Барселона като разгледате Галерията.

Този дом има за цел да запечата в себе си лятото в Барселона. Домът е предназначен за двама души и има повече от достатъчно пространство, но оптимизирането на пространството никога не е излишно. Домът има общо три стаи.
В къщата има изобилие от ярки и весели цветове. Има изобилие от функции, които придават веселие на къщата, например декоративните вази са причудливи и ярки.

плажна къща

Първата стая е идеално структурирана за двойка. Трапезарията е оградена от линейна кухня, уютна всекидневна и два балкона. Това жизнено пространство съдържа най-много цветове, модели и мебели, за да създаде едно динамично пространство. Черните рамки на прозорците създават плавност между помещенията, свързвайки се с дома, без да са недискретни. Кухнята показва индустриален шик през откритата тухлена стена, която прави чудеса за стаята и я прави малко по-интересна. Дървените елементи в стаята, подобно на пода и тавана, изглеждат тропически – тема, която винаги е необходима в лятната къща. Тези широки рафтове са идеални за показване на буйни растения и чаши за вино. Това е начин да се спести място и е толкова декоративно, колкото и полезно. От този ъгъл можем да видим доколко всички аспекти на помещението са свързани помежду си, за да направим една сплотена и добре оформена картина. Монтираните рафтове са от съществено значение за запазване на пространството. Те са стилни и практични – най-бързият начин да спестите място във всяка стая.

плажна къщаплажна къща

Какво мислите за тази романтична плажна къща?

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here