Продължаваме темата за есенните тенденции в интериора като ви представяме още топ тенденции за есен-зима 2017!
Това определено е сезона на монохрома. Тапетите с флорални мотиви също се завръщат, както и изобилието от стайни растения. 
С нарастващата продължителност на нощите е време да подготвим дома си за предстоящия есенно-зимен сезон. Едни от водещите тенденции включват по-тъмни и загадъчни тонове, както за стените, така и при аксесоарите.

Геометрични решения в цвят
Ако сте в състояние да изберете един единствен цвят за стените в дадена стая, защо да не изберете комбинация от контрастиращи цветове за да придадете повече характер на помещението и да преборите есенната депресия. Тук виждаме такава фигурална композиция на стената, подът е оставен бял за баланс, а неутралното сиво на завивките пречи на цветните комбинации да доминират в стаята. Аксесоарите също са едноцветни.

Синьо-зелено
Това е много зареждащ цвят, който е разположен между тюркоазено и синьо в цветната таблица. Той е в състояние да озари всяко помещение и си партнира изключително добре с бели плочки или естествени дървесни оттенъци. Семплите контури на мебелите придават модернизъм, а килима в синьо-зелено осъществява плавния преход към цвета на стените в стаята. Аксесоарите са в меко сиво и тюркоазено стъкло.

Назад към природата
Сега се пренесете към напълно органична тема. Мислете за естествена керамика, постелки и килимчета от юта, плетени лампиони и ленени покривки и ще сте право в целта за стила. А той е насочен към комбинираното използване на всякакви естествени материали. Цветовата гама е от мръсно бяло, през кремаво и от бледо сиво до сиво-синьо.

Изумрудено зелено
Тази есен сякаш всичко е насочено към вдъхновението от природата, а какво по-добро и натурално от това да решите спалнята си в изумрудено зелено.

За да постигнете по-драматичен завършек, потърсете по-тъмните и дълбоки нюанси на цвета, а ако търсите по-спокойна атмосфера, се насочете към два три тона по-светъл оттенък. Това е много царствен и луксозен цвят, който се съчетава отлично с бледо розово и меден цвят, особено за аксесоарите.

Източник

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here