Домът трябва да бъде рай от комфорт и стил. Тези три апартамента тип студио са достойни домове за живеене в градска среда. Студиата са стилни и удобни, не жертват комфорта си за сметка на модерното, като същевременно е запазаена приятна естетика във всеки един от тях. Обърнете внимание на това как дизайнерите обединяват апартаментите с различни елементи и създават едно сплотено пространство. Помислете за начина да направите това в собствения си дом.

Първото студио демонстрира чудесна успокояваща цветова палитра и функционално разпределение. Подовите панели са с топъл цвят и облекчават погледа. Апартаментът е приятно местенце, но е доста бляскав, както подобава на студио в Сентръл Парк.
Островът в кухня е от теракота – функционален със семпъл дизайн и добавя дълбочина към цялата стая. Дървените столчета омекотяват тъмно сивото на плочките и създават настроение.

Обикновен, но в никакъв случай скучен. Геометричните щампи на пода oсвежават обикновеният дизайн, а акцентът са цветовете, които озаряват цялостната естетика. Спалнята в лек индустриален стил е сгушена зад врата с черна рамка. Нейната цел е да бъде релаксираща. Буйни стайни растения внасят природа в градското студио и добавят малко цвят в стаята. Всичко е леко и усещаме изтънчен намек за промишлен стил. Светло синият цвят свързва стаята в едно цяло и е хубаво отклонение от монохромната цветова схема. Банята е елегантна и функционална. Удобствата сякаш са произведение на изкуството, което означава, че собствениците получават само най-доброто преживяване в своята баня.

Следващото студио отново е функционално и изтъчнено. Комбинацията на лъскавия под в бяло и черни рафтовете добавя индустриален шик в тази жилищна сграда.

Пространството зад рафта с книги не е оставено отворен, за да се маркира красивата стена от бетон, която е перфектна част индустриалното течение в интериорния дизайн. Кухненските уреди са мъдро подбрани и са оставени бели. Това се прави с цел стаята да изглежда по-голяма и чист. Кухненската маса е достатъчно голям за гости, a черният цвят “завършва” дизайнът на помещението.

Стаята е минималистична, но е удобна и уютна в същото време. Всичките различни елементи събрани заедно формират единно пространство.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here