Дизайнер на това свежо и цветно малко студио е Людмила Александрова. Проектът цели обновяване на студио в отворен план, с площ от 43 квадратни метра. Весели цветови тонове и отворено пространство ще ви накарат да забравите, че имате площта е толкова малка.

малък апартаментмалък апартаментмалък апартаментмалък апартамент

В това малко, но весело пространство умело са съчетани неоново жълти тонове и пастелен светъл тюркоаз. Обитателката на студиото е творческа личност, чието хоби е да създава дрехи. Кухня, трапезария, всекидневна, спалня и дори работно пространство – всички те са обособени като отделни кътове, които преливат един в друг без да си противоречат. Осветителните тела в дома са разнообразни – от висящи до насочващи луни, а най-голямото предимство на това жизнерадностно малко студио е наличието на естествена дневна светлина, която приятно нахлува в студиото. Пространството под леглото се използва за съхранение на вещи.

малък апартаментмалък апартаментмалък апартаментмалък апартамент

От спалнята се излиза в кокетното антре, в което освен закачалка има и своеобразна гримьорна. Разгледайте галерията за да се насладите на страхотните интериорни решения в това малко студио.

Източник: www.jurnaldedesigninterior.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here