Искате ли да имате интересна и иновативна стая? Твърде скъпи и безинтересни ли са тапетите за Вас? Защо не използвате снимки? Да, истински принтирани на хартия снимки! Така, няма да е нужно да прекарвате нито много време в декорация, нито в поставяне на тапети или боядисване; нужни са Ви само лепило и снимки. Така ще можете да превърнете стените на дома си в колаж, много по-красив от този във фейсбук, например. Ето няколко прости и бързи начина, с които да Ви помогнем да декорирате стаята си.
1. Залепете най-важните и стойностни снимки на стената зад леглото си; опитайте се да я обхванете цялата и или ги обградете със светещ гирлянд, например, или принтирайте една снимка, в размер – доста по-голям от другите, за да получите център на цялото пространство.

1

2. Залепете снимките на стената зад работното си бюро вкъщи; оставете достатъчно разстояние между отделните кадри, за да можете след това да дорисувайте рамки по Ваш вкус или да ги направите от тиксо, с което да облепите снимките – по този начин не просто ще създадете тапет за стената, а ще постигнете ефекта на скъпи картини – в крайна сметка, тези снимки са истински скъпи за Вас, но не в материален смисъл, а като емоционална ценност.

2

3. Създайте форми – най-лесната форма, която можете да изобразите чрез отделни снимки, е тази на голямо сърце по средата на стената в хола или всекидневната; опитайте се първо да оформите добре проекта си на лист хартия и след това внимателно изрежете всяка снимка в желаната форма, за да пасне като парченце от пъзел към другите, вече залепени на стената.

3

 

4

 

4. Изпишете думи – принтирайте снимките във възможно най-голям формат и ги изрежете под формата на букви (без да се притеснявайте, че изрязвате части от кадъра), които след това да съставят ценни по смисъл за Вас думи на стената в дома Ви.

5

Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here