Ако търсите за идеи или вдъхновение, това красиво и функционално студио е идеално отправна точка за да започнете да търсите. Това ултрамодерно жилище е пионер на новата мода и дизайн в дръзки схеми. Искате ли да видите нещо прекрасно? Хайде, нека да разгледаме.

функционално студио

Проектиран е за една млада жена, с цел да бъде мулти-функционален, тъй като апартаментът е разположен само на 50 квадратни метра.

функционално студиофункционално студиофункционално студиоЦветовата схема е топла – с дървени елементи, различни нюанси на синьо, бяло и сиво. Тъй като младите обитатели са склонни да имат по-активен социален живот, на разположение за тях е оформена като мини кино комфортна зона за забавления в непосредствена близост до кухнята.

функционално студиофункционално студиофункционално студио

В кухнята има много място за движение… Погледът постепенно се насочва към непокрита стъклена врата, която води към тераса и е естетически акцент – дава на целия апартамент значително количество естествена светлина.

функционално студио

Тухлена стена сякаш прясно боядисана в бяло е страхотен акцент, който си кореспондира отлично с хромираните уреди… Аксесоарите са важен елемент във всеки дом. Саксийни растения добавят зелено докосване… Стъклената стена с черна конструкция е интересен начин за отделяне на спалнята от всекидневната зона. Цветовата схема тук е в тъмно синьо, бяло, светло кафяво и сиво.

Това студио е едновременно функционално и модерно.

Източник

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here