Днес събрахме няколко готини идеи за това как да направим дома си есенен оазис? Поканете бохо стила у дома си тази есен! Защото Няма по-есенно нещо от удобните плетени пуловери, кафето с вкус на тиква, канела и подправки и бохемският стил в интериорният дизайн…

Полилеи и елементи от ракита
Ракитата е класически елемент за този стил, органичен с естествена текстура и мек цветен тон. Лампион от ракита е отличен избор, може да бъде сложен върху всяка гола електрическа крушка. Има ги в различни размери, можете дори да ги комбинирате един върху друг ако искате да направите нещо като домашна арт инсталация или да ги ползвате по отделно.

Кактуси
Извлечете цялото удоволствие от кактуси в дома ви без болка. Първа стъпка: Изберете цвят, водни цветове или черно-бяла фотография са безопасен избор. Втора стъпка: сложете в рамка. Стъпка три: окачете! Кактусите са абсолютен хит!

 

Висящ стол
Висете си свободно и лежерно в бохемският си висящ стол от ракита. Тези столове са много въздействащи, защото висят свободно от тавана и не заемат място. Сложете такъв в някой спотаен и уютен ъгъл у дома или в градината.

Плетени декорации
Всяко място с бохемски привкус се нуждае от поне една такава. Малка или голяма, цветна или едноцветна, няма да сгрешите. Осмисляйте го като бижу за дома: окачете плетеното пано над спалнята или входната врата. Плетените пана придават несъизмерим уют в дома. Още по-приятното е, че можете и да си ги направите сами ако сте добри в плетенето.

Сядайте направо на пода
Характерно за стила е да се използват всякакъв вид пуфове, табуретки, големи възглавници или килимчета, всичко за сядане директно на пода. На мнозина това би им се сторило като безпорядък, но случаят не е такъв, особено ако съчетаете добре цветовете и материите. Всъщност бихте получили един многопластов интериор, които е приветлив и много удобен, непринуден, но в същото време с много внимание към детайла.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here