Казваме специално здравей на всички момичета и дами, които често изпадат в паника когато се сблъскат с разпиляната и неконтролируема камара от обувки, очакваща ги всеки път когато се приберат вкъщи. Обувките се купуват защото са красиви, защото подсилват блясъка на избрания тоалет и подчертават цялостната грация на добре подбраната линия. Но когато станат твърде много красотата им отстъпва пред грозния проблем на липса на място за съхранение. Точно за това искаме да ви предложим няколко елегантни и дори забавни идеи за съхранението на обувки, които ще можете да приложете във всекидневието си независимо дали домът ви е една стая или пък необозрим палат.

За да се справите с належащия проблем за подреждането на разхвърляните чифтове обувки Ви предлагаме няколко абсолютно безплатни решения.

1. Място да държите обувките си могат да бъдат стари дървени щайги или каси за плодове или консерви (плюс ще бъде ако се виждат старите надписи или щампи), към които можете да прикрепите при желание дори и колелца, за лесно разместване при необходимост, и така с незначителна реставрация можете да се сдобиете с оригинален винтидж шкаф за обувки. Просто дъното на щайгата трябва да е обърнато към стената, така страните ще се виждат придавайки небрежно-артистичен вид на коридора ви, докато обувките Ви са перфектно подредени вътре.

1
2. Дори кутиите за обувки могат да бъдат оригинално решение при правилен подход. Вземете еднакви кутии, пасващи на стайлинга на вашето антре, и залепете по една снимка на държаните вътре обувки или може дори, ако сте им дали име, само името им напечатано стил „Забравени досиета’

2
3. Може би сте се нанесли скоро, или пък смятате да освежите малко жилището си – не бързайте да изхвърляте празните кутии от боя! Завинтени към стената или пък плоскост, захваната към нея, могат да се окажат забавен вариант за „гараж“ на вашите обувки.

3
4. Ако сте по-креативно настроени си струва да пробвате идеята да приспособите старите телени закачалки за дрехи и да ги превърнете в закачалки за обувки! Забавно е, и ще ви спести място при съхранението на летните ви чехли и сандали.

4


Източник: http://www.woohome.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here