Всяка сватба е уникална, но заради важността на това събитие са обособени определен вид клишета. За да не става сватбата ви забавление за другите, а по-скоро за вас, може да използвате няколко уникални декорации и аксесоари.

Украса за средата на масата

Започнете със свежа и много деликатна украса за маса. Може да е комбинация от цветя и плодове. Заменете вазата с ананас , който да обградите с цветя в различни нюанси и размери.

diyfruitcenterpiece

Ако все пак искате да запазите вазите може да ги направите уникални. Увийте ги с канап, използвайте различни цветове, за да създадете различни модели. Така вазите ще добият по-непринуден вид.

diy-rope-vases-06

Друга идея е да преправите няколко буркана и да ги превърнете в прекрасни шикозни декорации за средата на масата. Сложете няколко камъчета или мраморни късчета на дъното, напълнете буркана с вода и поставете свещ, която да запалите по-късно.

masonjar-candle

Това е много изобретателна и оригинална идея за декорация за маса. Може да създадете саксийка за малки кактусчета вътре в стара книга. Трябва да скъсате вътрешните страници, да добавите почва и да засадите няколко растения за предпочитане такива със месести листа или кактуси.

DIY-book-planter-03

Накрая, може да използвате елементарен подход за украса на масата. Използвайте буркан и го напълнете с различни видове цветя; самото разнообразие от цветове прави този елемент от декорацията толкова сполучлив.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here