Събрахме в галерия една колекция от елегантни интериори в пастелни цветове. Защото динамичните работни дни са причината, поради която ние искаме възможно най-скоро да върнем уюта в дома си. Ето защо стаите в къщата ни трябва да бъдат така декорирани, че да можем да чувстваме, че сме в един напълно различен свят, в който можем да си починем, да се отпуснете и да се насладим на времето с нашите близки и любими хора. Можете да останете сами със себе си и да се изключите от забързаното ежедневие, наслаждавайки се на пролетните цветове и аромати, които навлизат в дома ви.

Намерете своето вдъхновение в пастелни цветове, елегантни линии, ретро дух и флорални щампи. Пастелните цветове действат благоприятно за настроението ни. Те могат да го променят веднага, защото действат успокояващо и релаксиращо за човешкото око. Пастелните интериорни проекти са толкова елегантни и очарователни и са идеални решения за декориране на много домове. Ако търсите вдъхновение, вижте нашата колекция и направете своя избор! Преоткрийте красотата на пастелни цветове в дома си. Розовото и бебешко синьото отдавна не са цветове само за детската стая. Те се свързват с женственост и елегантност.

Kухненските уреди в пастелни цветове правят голямо завръщане
Кухненските уреди са изминали дълъг път от бели, бежови и черни цветове. Днес имате на разположение почти всеки цвят за вашия хладилник, печка. Дори вашият кухненски плот или смесител може да е розов, например. Свободни сте да направите своя избор от прекрасни пастелни цветове от аквамарин и лавандула до розово и маслено жълто. Пастелните цветове са чудесен начин да трансформирате скучната кухня в една по-цветна и въздействаща.

Създайте кънтри стил с пастелни цветове
Независимо дали обичате по-спокойния вид на интериорите в шаби шик стил или рустик привкус на вила в класически стил, пастелните цветове могат да бъдат страхотно допълнение. Използвайте пастелни нюанси на жълтото, розово, зелено и синьо.

Пастелните цветове са не само за младите хора или за тези с женски предпочитания стил. Способността да се свържете тъмно син, тюркоаз и мек въздух синьо в комбинация със спалня легла ще направи всяка мъжка спалня оживяват. Не забравяйте, пастелни цветове помагат да се създаде дълбочина, когато се комбинират с по-смели модели и цветове. Използвайте ги, като акценти с другите си доминиращите цветове или да направите пастели си фокусна точка.

Намерете вдъхновение за творчеството в интериора в пастелните цветове. Визуализирайте стаята, която искате ще преобразявате с нови цветове в пастелни тонове и след това се оставете на творческите си импулси!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here